|
SV
Company logo
DET HÄR ÄR VI
Som vi ser det är det smartast att lösa problem tillsammans. Vi jobbar med startups och hjälper stora organisationer, som saknar startuptänket, med deras digitala omvandling. Som erfaret teknikföretag har vi som mål att bli en långsiktig partner som stöder affärsverksamhet i en snabbt utvecklande, komplex värld.

Vårt Technology-team ansvarar för produkt- och mjukvaruutveckling. Vi har kontor i Stockholm och i Łódź, där större delen av vår utveckling görs.
VÅRT ERBJUDANDE

Produktutveckling från start till mål


I samarbete med entreprenörer och startupgrundare bygger vi digitala produkter baserat på ny teknologi. Våra tjänster omfattar allt från att verifiera hypoteser, bygga mockups/demos, skapa prototyper, liksom att föra ut produkterna på marknaden. Vi bildar tvärfunktionella team som omvandlar idéer till fungerande lösningar. Vi inser att det inte bara finns en processmetod och ett ramverk som passar alla, utan vi väljer arbetssätt beroende på sammanhang och organisatorisk mognad.
Dedikerade utvecklingsteam


Oavsett om det handlar om att skapa en startup eller utveckla en till ett moget företag, kan ytterligare tillförd utvecklingskapacitet göra hela skillnaden. Vi är experter på att bygga team som verkligen kan mjukvaruutveckling. Baserat på era behov och krav, upprättar vi ett eller flera självständiga utvecklingsteam bestående av specialister med rätt kompetensmix – mjukvaruutveckling, produkthantering, UX- och UI-design, liksom erfarenhet och senioritet.
Digitala labb


Större företag får fördel av att arbeta med mindre team för att skapa innovationer i startuptempo. Vår erfarenhet innefattar allt från affärsanalys och revisioner till att utreda och identifiera rätt teknologi, marknads- och användarbehov samt produktfunktionalitet. Vi vet hur man bygger en relativt liten, slimmad och lättrörlig organisation med startupmentalitet. Detta team verkställer en kontinuerlig process för att laborera med produkter och tjänster med syftet att initiera och påskynda nödvändig utveckling, som ger affärstillväxt.
vill du veta mer?
Besök
Wenner-Gren Center plan 20
113 46 Stockholm
Sweden
Dr. Stefana Kopcińskiego 62
90-032 Łódź
Poland