|
SV
Company logo
världen
förändras
Det sägs att världen aldrig utvecklats så snabbt som den gör just nu. Samtidigt spås den framöver aldrig igen utvecklas så långsamt som den gör just precis idag. Vi tycker det är en intressant reflektion. Vad som är än mer intressant är hur det här påverkar vår värld som vi känner den idag. Nya företag, produkter och tjänster poppar upp i samma takt som gamla slås ut. Vilka som finns kvar, som utvecklas och växer sig starkare imorgon vet vi stavas INNOVATION.
kan man befinna sig i
framtiden?
Moderna och innovativa företag måste ha förmågan att fokusera på både månadens försäljning samtidigt som de befinner sig i processen att utveckla morgondagens produkter och tjänster. I samma stund med andra handen laborerar de och rör om i framtidens gryta.
så vad ska man
göra?
På Digital New Agency tror vi mer på oss själva än på slumpen. Vi vet att framgångsrika företag skapar sin egen framgång och vi vet att tur och timing är mer skicklighet än just tur. Vi vet också att det finns ett recept till framgång och det stavas mätbarhet och struktur. Innovation är inget undantag från försäljning eller andra områden inom företaget. Framgångsrikt innovationsarbete kräver hårt arbete och likt andra delar av verksamheten kräver det mätbara mål och strukturerat arbete.
360
lösning
Som exklusiv samarbetspartner i mediebranschen tillhandahåller Digital New Agency verktygen och metodiken från innovationsföretaget - Innovation 360 – läs mera på https://innovation360.com/. Med mätverktyget Innosurvey, ideplattformen Ideation360 samt med ackrediterade innovationskonsulter förvandlar vi ert företag till den innovativa branschledare vi hoppas ni vill vara.
Skill logo
Mätning
Med ett toppmodernt verktyg och världens största innovationsdatabas som källa mäter vi företags innovationsförmåga och innovationskraft.
Skill logo
Analys
När vi vet hur ett företag ser ut kan vi också sätta fingret på vad man kan förbättra och utveckla.
Skill logo
Action
Våra ackrediterade konsulter föreslår åtgärder utifrån specifika ambitioner. Vi följer och fungerar som katalysatorer i våra kunders innovationsarbete.
Skill logo
Benchmarka
Din egen InnovationIQ med de bästa bolagen i din bransch och med de bästa i världen. Läs mera på länken: http://innovation-iq.org/
Skill logo
Idegenerering
Digitalisera din insamling och utvärdering av idéer med ideplattforms-verktyget Ideation 360 för att locka fram innovationskraften i alla företag. Stora som små.
vill du veta mer?
Besök
Wenner-Gren Center plan 20
113 46 Stockholm
Sweden